Rólunk

Üdvözlöm a Libra-Kanizsa Kft.oldalán!

Bevezetőmben szeretnék Önöknek bemutatkozni és közvetíteni azt az értékrendet, amelyet képviselek.

Sok-sok tépelődés és bizonytalanság után, nem kevés banki ill. könyvelőirodai tapasztalattal 2006-ban döntöttem úgy, hogy alkalmazotti múltamat hátra hagyva én is megpróbálom a vállalkozói világban. Abban biztos voltam, hogy csak nagyon kemény munkával, igényes és magabiztos, naprakész tudással fogom megtalálni a helyemet a számviteli vállalkozások között. Ekkor még egyéni vállalkozóként dolgoztam, egyedül. Hamarosan felvettem az első munkatársat az irodámba, majd 2011-ben megalapítottam a Libra-Kanizsa Kft.-t.

Az évek során világossá vált, hogy kizárólag a teljes értékű munkának, a maximális szakmai felkészültségnek van helye a számvitel és az adózás világában. Nagy gondot fordítok nemcsak magam, hanem munkatársaim szakmai felkészültségére is. Rendszeresen tartok részükre tréningeket, illetve csapatépítő programokat szervezek, amelyek során a szakmai kérdéseken túl az ügyfélkezelést is elsajátítják.

Hiszem és vallom, hogy magas minőségű szolgáltatást csak akkor kínálhatunk ügyfeleink számára, ha nemcsak mi magunk vagyunk jól felkészültek, hanem megfelelő partnerek is vannak mögöttünk. Partnereink ügyvédek és adószakértők, akiket a „Partnereink” címszó alatt név szerint is megtalálnak az érdeklődők.

A 2012-es évben a megnövekedett ügyfélszámra való tekintettel újabb céget alapítottam, az Adóvilág Felsőfokon Kft.-t. Jelenleg mindkét cégben dolgozunk, sőt 2016-ban egy újabb szakmai szintet teljesítettünk, hiszen két munkatársunk adótanácsadói végzettséget szerzett. Így ezen a területen is bontogatjuk szárnyainkat, immár elég sikeresen.

Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk számviteli, adózási területen a vállalkozás megalapításától kezdődően.

Szívesen látjuk azokat az érdeklődőket is, akik alkalmanként tanácsot, iránymutatást kérnek, vagy személyi jövedelemadó bevallásukat szeretnék elkészíttetni szakemberrel.

Munkánk során arra törekszünk, hogy bármilyen könyvelési, adózási és cégviteli kérdés kapcsán ügyfeleinket teljes körűen kiszolgáljuk azért, hogy ők még eredményesebben végezhessék napi feladataikat.

Szeretettel várjuk irodánkban:

Horváth Éva ügyvezető és munkatársai

Adatkezelési szabályzatunkat itt találja.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu